Меню
Кошница

Супра за изсветляване до 9 тона с Sugar Plex Jungle Fever Blonde Please 500 гр

Супра за изсветляване до 9 тона с Sugar Plex Jungle Fever Blonde Please 500 гр
Супра за изсветляване до 9 тона с Sugar Plex Jungle Fever Blonde Please 500 гр
58.00 лв.
  • Изчерпан: В наличност
  • Кат. номер: супра

Опции

Jungle Fever Blonde Please е супра за коса, която изсветлява до 9 нива и защитава косата. Подходяща за всички видове техники за изсветляване. Изключителна формула с Polyamino Sugar Plex, която съдържа олигозахариди и аминокиселини. Те предпазват и овлажняват косата по време на изсветляването, без това да повлияе на желания ефект. Олигозахаридите задържат влагата в косата и предотвратяват прекомерно изсушаване. Аминокиселините запазват еластичността на косата и имат овлажняващ ефект.


Polyamino Sugar Plex заедно с растителните масла предпазва косата от агресивно действие по време на изсветляването и защитават естествената структура на косъма. Косата остава мека и жизнена.
За красива и здрава руса коса, без компромиси. Обезпрашена.
 
Начин на употреба: В зависимост от желаната степен на изсветляване, смесете супрата с оксидант 10, 20, 30 или 40 vol. Пропорцията на смесване е 1 част супра с 2 части оксидант. Нанесете сместа върху суха, неизмита коса и изчакайте необходимото време. За минимално изсветляване до 2-3 тона времето за престой е 10-15 минути. За силно изсветляващ ефект времето за престой е 15-30 минути.Внимание: Продуктът е предназначен за професионална употреба. Крайният резултат зависи от основата и състоянието на коса. Ние от www.vivian-cosmetics.com не носим отговорност за правилното приложение и постигнатите резултати.

Изсветляването може да причини тежки алергични реакции. Спазвайте инструкциите и направете предварителен тест за алергия 48 часа преди употреба.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение