Защита на личните данни

Ние от „ВИВИАН-ПРО“ ЕООД, като администратори на лични данни, се задължаваме да защитаваме личните данни на нашите потребители, които се използват на https://vivian-cosmetics.com  и на производните ни страници, съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година, относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и свободното движение на такива данни. Нашата политика за защита на личните данни гарантира, че обработката им е в съответствие с приложимото законодателство в областта и неприкосновеността на личния живот.

Личните данни са всяка информация, която може да Ви идентифицира директно или косвено - име, имейл адрес, телефонен номер, пощенски адрес и др. Ние събираме и обработваме следната необходима информация:

·         Информация, която ни предоставяте при регистрация или при поръчка в нашия сайт: име, телефон, имейл адрес, колички с продукти, адрес, данни за фирма и др.

·         Информация за Вашия компютър:  IP адрес, географско местоположение, операционна система, тип на браузъра и версията, посетени страници, дължина на посещението

·         Друга информация, която сте избрали да ни предоставите: запитвания, коментари и оценки на продукти

·         Информация, събирана с бисквитки и други сходни технологии: използваме три типа бисквитки

- сесиийни, които се изтриват автоматично след всяко посещение

- постоянни, които се запазват по време на многократните посещения на сайта

- бисквитки, които се използват от сайтове на наши партньори

 

 

При регистрация на  https://vivian-cosmetics.com, се съгласявате личните Ви данни да се обработват от „ВИВИАН-ПРО“ ЕООД и приемате Общите условия и настоящите условия за поверителност на личните данни. Ние събираме, използваме, съхраняваме и обработваме личните Ви данни за да Ви предостави своите продукти. Данните служат за управление на Вашия профил и покупки в интернет страницата ни. Вашите лични данни могат да бъдат употребявани за цели,  свързани с подобряване качеството на услугите, които предлагаме.

Когато направите поръчка за закупуване на стоки от нашия сайт, ние предаваме необходимите лични данни на куриери, участващи в обработката на Вашата поръчка, единствено до изискваната и позволена от закона степен. Куриерите са задължени да осигурят поверителност на информацията и нямат право да я използват за каквато и да е друга цел.

Получатели на вашите данни могат да бъдат и държавни органи на власт, на които ги предоставяме по конкретни и ясни законови задължения.

Като наши потребители имате право на:

· Информираност (във връзка с обработването на личните Ви данни от администратора);

· Достъп до Вашите лични данни;

· Коригиране (ако данните са неточни);

· Изтриване на личните данни (право „да бъдеш забравен“);

· Ограничаване на обработването от страна на администратора или обработващия лични данни;

· Възражение спрямо обработването на личните данни;

· Право на защита по съдебен или административен ред, в случай, че правата Ви са били нарушени.

 

Вашите лични данни въз основа на регистрациията Ви в нашия сайт, ще съхраняваме и обработваме за 5-годишен период, от последното Ви влизане в профила. А когато правите поръчка като гост, до 3 години от направената поръчка.

Гарантираме Ви, че ще вземем всички необходими технически и организационни мерки, за да осигурим защита на вашите лични данни от нерегламентиран достъп. 

Органите, които регулират нашата дейност са:

·         Комисия за защита на личните данни

Адрес: София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, тел. 02/91-53-518

Електронна поща: kzld@cpdp.bg

Интернет страница: www.cpdp.bg

 

·         Комисия за защита на потребителите

Адрес: София, пл. „Славейков“ №4А, ет. 3, 4 и 6, тел. 02/933 0565

Електронна поща: info@kzp.bg

Интернет страница: www.kzp.bg

 

При необходимост може да използвате Европейската платформа за онлайн решаване на спорове   https://ec.europa.eu

Всеки потребител на сайта има възможност да оттегли съгласието си да обработваме и съхраняваме личните му данни, по всяко време без други условности. За целта е необходимо да се свърже с нас, чрез една от посочените форми за контакт:

 

КОНТАКТИ:

Администратор на данни: „ВИВИАН-ПРО“ ЕООД

Адрес: гр. Пловдив, бл. 173, вх. Б, ет. 9, ап. 28

Телефон: 0877004447

Ел. поща: info@vivian-cosmetics.com

Интернет страница: www.vivian-cosmetics.com