Меню
Кошница

Sendo

Sendo Ultra Repair Spray е лосион под формата на спрей, който ревитализира увредената и третирана коса. Възвръща мекотата и жизнеността на косата. Придава бляскаво сияние, здравина, намалява накъсването и цъфтящите краища. Осигурява максимално възстановяване и подхранване. Основни съставки:..
21.00 лв.
Спреят Sendo Color Defense Spray намалява вредното въздействие на свободните радикали и запазва наситения цвят за по-дълго. Осигурява жизненост, хидратация и блясък. Притежава хидратиращи и антиоксидантни свойства. Основни съставки:- Биотехнологичен екстракт от домат: изключително богат на ликоп..
20.00 лв.
Маската Sendo Color Defense Mask запазватинтензивността на цвета и осигуряват всичко необходимо за да бъде боядисаната коса здрава и жизнена. Защитава косата от замърсяване и оксидативен стрес. Подхранва, придава мекота и улеснява разресването. Основни съставки:- Биотехнологичен екстракт от дом..
18.00 лв.
Балсамът Sendo Frizz-Control  Conditioner  улеснява оформянето на косата, заглажда и намалява стърчащите косъмчета. Контролира къдриците дори и при повишена влажност на въздуха. Осигурява хидратация, блясък и гладкост. Подходящ е за непокорна, къдрава и стърчаща коса. Основни съст..
16.00 лв.
Придай контрол и жизненост на къдравата, непокорна и стърчаща коса с маската Sendo Frizz-Control  Mask. Тя хидратира косъма в дълбочина, като оставя косата мека и пълна с блясък. Маската заглажда нежеланите стърчащи косъмчета, осигурява здравина и еластичност. Основни съставки:- Биотехнолог..
18.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)