Меню
Кошница

Bettari Detergenti

Маска Bettari Detergenti Miosotis възстановява сухи, боядисани, обезцветени и третирани коси.Обогатена с костен мозък и плацента - получени чрез химичен синтез и обогатени с протеинови съставки от растителен произход. Тя подхранав косата, като я прави мека и елестична. Начин на употре..
12.20 лв.
Маската Bettari Detergenti Miosotis прави косата мека, еластична и подхранена. Обогатена с колаген и екстракт от чесън, които укрепват и възстановяват структурата на косъма. Намаляват накъсването и увреждането на косата, придават сила и здравина.Особено подходяща за укрепване на суха,..
16.50 лв.
Маска с колаген и кератин Bettari Detergenti Miosotis 900ml
Изчерпан
Маската Bettari Detergenti Miosotis реструктурира и изглажда косата, като я прави силна и блестяща. Подхранва и запълва косъма. Резултатът е мека, блестяща и хидратирана коса. Особено подходяща за укрепване на суха, увредена, боядисвана и третерана коса. Съдържа колаген и ке..
16.50 лв.
Маската Bettari Detergenti Miosotis омекотява, подхранва и хидратира сухата и увредена коса. Особено подходяща за укрепване на суха, боядисвана, обезцветявана и къдрена коса. Обогатена с колаген и масло от макадамия. Колагенът намалява накъсването и увреждането на косата, придават сила и з..
16.50 лв.
Маската Bettari Detergenti Tilium подхранва и ометокява всеки тип коса.Подпомага разресването и придава блясък на косата.Съдържа арганово масло, което хидратира косата и я прави мека и еластична. Придава жизненост и еластичност.Начин на употреба: Нанесете на влажна коса и оставете за 2-3 м..
10.80 лв.
Подхранваща маска с мед за суха коса Bettari Detergenti Miosotis 500ml
2-3 Days
Маската Bettari Detergenti Miosotis възстановява и възвръща еластичността, здравината и блясъка на косъма. Обогатена  с пчелно млечице е предназначена да се прилага за възстановяване и регенериране на слаби и изтънели коси - вследствие на влиянието на външни фактори като вятър, слън..
12.20 лв.
Хидратиращ балсам Bettari Detergenti Tilium 900ml
Изчерпан
Балсамът Bettari Detergenti Tilium придава еластичност,  блясък и мекота на косата.Възстановява косъма, повреден от химическа и механична обработка. Съдържа ланолин, кокосово и палмово масло, които подхранват и улесняват разресването на косата. Начин на употреба: След измива..
11.00 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)


Bettari произвежда висококачествени продукти за почистване и козметични продукти, които са лабораторно изследвани от квалифициран персонал. Използват се само висококачествени суровини, които доказват и утвърждават качествата и ефективността на козметичните продукти на Bettari Detergen.

Продуктовата гама маски, шампоани и балсами са разделени в 2 серии - Miosotis и Tilium. Козметичната серия Tilium на Bettary съдържа шампоани и балсами, придаващи мекота и блясък на Вашата коса.