Меню
Кошница

Маши за коса

       Керамичната нагряваща четка GAMMA+ Ceramic Hot Brush Black е перфектна за изправяне на къса или дълга коса. Технологията (Cool Touch) хладно докосване ви позволява да разресвате косата от корена до върха, без изгаряне.       Нагряващата четка е снабд..
195.00 лв.
Изключително дълга маша за коса, която предлага 60% повече нагряване и повърхност за къдрене. Перфектен инструмент за къдрене на дълги и много дълги коси. - С нова титаниево-диамантена технология, която позволява на машата изключително бързо загряване и постигане на безупречна визия. Титан..
180.00 лв.
Изключително дълга маша за коса, която предлага 60% повече нагряване и повърхност за къдрене. Перфектен инструмент за къдрене на дълги и много дълги коси.  - С нова титаниево-диамантена технология, която позволява на машата изключително бързо загряване и постигане на безупречна визия. ..
190.00 лв.
Професионална маша BaByliss PRO Digicurl Keratin Lustre Iron - 32mm BAB2914E
Изчерпан
Машата за коса BaByliss PRO Digicurl Keratin Lustre Iron създава гладки и дълготрайни къдрици бързо  и лесно с изключително дългите си професионални пръчки DIGICURL за отлични резултати за всеки тип дължина, дори и на много-дългата коса. Керамичното покритието на работната повърхност на маша..
210.00 лв.
Уред на пара за перфектни къдрици Babyliss PRO MiraCurl TM BAB2665SE
Изчерпан
Новият професионален уред за къдрене е с иновативна парна технология, която оформя къдрицата според струята на парата, която се допуска в кичура. С функция за избор на парата. Парата създава в екстра гладки къдрици и прави косата пълна с блясък.Професионалната машинка за къдрене е разработена за..
357.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)