Меню
Кошница

Sicura Professional

Крем за коса с течни кристали и ленено семе Faipa Sicura Professional Post Color Hair Cream 300ml
Изчерпан
Крема за коса Faipa Sicura Professional Post Color Hair Cream е перфектен за слаба коса, която е била третирана с химикали или чрез използване на сешоар, четка и преса за коса. Крема за коса е правилното допълнение към подхранващия и хидратиращ шампоан Faipa Sicura ProfessionalPost Color H..
16.00 лв.
Течни кристали с ленено семе Faipa Sicura Professional Liquid Crystals 100ml
Изчерпан
Течните кристали Faipa Sicura Professional Liquid Crystals са отлични за използване върху увредена и химически третирана коса, която е боядисана, изрусена, изправена или къдрена, предпазва от увреждането на четка, сешоар и преси. Наличието на витамини и протеини, присъстващи в продукта, гаранти..
25.00 лв.
Faipa Sicura Professional Color Cream е трайна оцветяваща боя за коса. Обогатена с масло от пшеничен зародиш, който осигурява защита и подхранване на косата. Формулата гарантира най-добри резултати при оцветяване. Покрива 100% сивата и бяла коса и дава естествен дълготраен резултат. Има ниско съд..
16.00 лв.
Шампоан за боядисана и увредена коса с течни кристали и ленено семе Faipa Sicura Professional Post Color Hair Shampoo 300ml
Изчерпан
Шампоана за след боядисване Faipa Sicura Professional Post Color Hair Shampoo е идеален за почистване на косата дори всеки ден. Компенсира изсушаващите ефекти, дължащи се на боядисване, трайно обезцветяване, използване на четки, сешоари, преси и маши. Действието на съдържащите се вещества помаг..
15.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)


Италианският бранд  Faipa обединява красота и история

Повече от 60 години Faipa разработва продукти от високо ниво, предназначени за технически и стилистични нужди. Продуктите се отличават със специфична природа, непосредственост и гарантиран произход на съставките.

Sicura Professional е линия от италианската марка Faipa. Продуктовата гама предлага високо качество. Обогатени с течни кристали и ленено семе, гамата от продукти на Sicura Professional възстановяват, подхранват и хидратират всеки вид коса.