Меню
Кошница

Hairway

Професионална преса с приставки 3 в 1 Hairway Straightener and Crimping Iron
2-3 Days
С пресата Hairway Straightener and Crimping Iron изправяте гладко косата си и придавате обем в корена. Тя съчетава един уред с три различни плочи. Плочите притежават антибактериален ефект и са покрити с керамично-турмалиново покритие със сребърни микрочастици. Притежава..
163.00 лв.
Термо кръгла четка за коса Hairway Thermal Brush Organica Beige. Четката се предлага в 4 различни размера.Характеристики:- Екологично чисти и рецеклируеми- Алуминиево тяло на четката и керамично покритие за оптимално разпределение и съхранение на подаваната топлина- Дупки тип пчелна пита, които..
18.00 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Hubert&Krieger е немска компания, която повече от 10 години успешно се развива в сферата на професионалните продукти за фризьорски салони. Hairway е марка висококачесвени продукти за салони за красота. Отделът за развитие спомага всяка година портфолиото на марката да се увеличава с цел улесняването на коафьорите в салонната им работа. Дизайнът на мебелите и оборудването е разработен така, че да задоволи и най-високите изиквания на клиентите.