Меню
Кошница

Боя за коса

Боята Barba Italiana Tintoretto позволява различни нива на потъмняване на белите коси в зависимост от времето на експозиция. Матира внимателно и неутрализира нежеланите оттенъци на косата, като се отмива изключително равномерно и незабележимо.Обогатена с екстракт от черен трюфел, известен със сво..
18.00 лв.
Безамонячна боя за мъже Bigen Speedy Color
ТОП
Боята Bigen Speedy Color боядисва косата само за 5 минути. Покрива посивелите коси и придава есетствен цвят на косата. Специално предназначена за мъже, които искат да се боядисват лесно и бързо в домашни условия. Боята е с кремообразна консистенция, която позволява оптимално нанасяне. Съдържа г..
26.90 лв.
Тониращата мъжка боя за коса Farcom Arren Black Direct Hair Color Kit постепенно покрива бялата и сива коса. Косата възвръща естествения си цвят след 8 до 10 измивания. Колкото повече се стои с боята, толкова по тъмен става цвета. За наситено черно до 20 минути, за по-светъл цвят от 5 до 15 м..
22.90 лв.
Оксидантът Barba Italiana Giorgione Oxidizing Cream се използва заедно с боята Barba Italiana Tintoretto. Боята матира внимателно и неутрализира нежеланите оттенъци на косата, като се отмива изключително равномерно и незабележимо.Начин на употреба: Боята се смесва с оксидант в съотношение 1:1. С..
18.00 лв.
Боята HAIR COMPANY Made for Men Natural Cover е специално създадена за естествено покритие на мъжката сива или бяла коса. Крайният резултат е различен в зависимост от времето на престой. - Престой от 3 до 5 минути – за леко естествено покритие на сивата коса. - Престой от 5 до 7 минути – по-гол..
19.50 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)


Боя за коса специално разработена за мъже.