Меню
Кошница

Машинки и тримери

BaByliss PRO Spray FX 4 in 1 е мултифункционален спрей за машинки и тримери. Има следните предимства: ефективно охлажда, смазва, почиства и остранява бактерии и вируси. Подходящ за всякакъв вид метални ножове Начин на употреба: Напръскайте равномерно машинката или тримера от разстояние 10-25..
22.00 лв.
Резервна батерия за машинка Kiepe 6200..
30.00 лв.
Електрическата самобръсначка GAMMA+ Shaver Wireless Prodigy е компактна и модерна самобръсначка с вградена технология за безжично зареждане. Самобръсначка от ново поколение с изключително тънки хипоалергенни златни титаниеви фолиа, идеална дори за най-чувствителната кожа. Двете глави на шейвъра ..
253.00 лв.
Представяме ви професионален тример с иновативен модулен дизайн. С 12 възможни комбинации в 3 цвята. Може да комбинирате цветовете Black, Gold и RE за да създадете вашия уникален тример. Освен цвета може да променяте и дизайна. Много лесно създайте дизайн тип „скелет“, който осигурява ..
220.00 лв.
Оригинален и професионален адаптер за машинка за подстригване Panasonic WERGP62K7664.Подходящо за машинка за подстригване модел ER-GP62...
80.00 лв.
Комплектът се състои от:1. Професионална машинка K-Just с ергономичен дизайн и удобна дръжка. С фиксирани остри стоманени ножове, които имат интегрирана система за защита на кожата на главата. Ножчетата са дълготрайни и сменяеми, направени от неръждаема хирургическа стомана. С мощен магнитен мот..
255.00 лв.
Безжична машинка за подстригване с неограничена мощност BabylissPro SnapFX Clipper FX895E.Оборудвана с нов цифров двигател и сменяеми литиево-йонни батерии, осигурява безпроблемна работа през целия ден.Острието Fade DLC и първокласните гребени с които е оборудвана машинката, може да се постигне ..
649.00 лв.
Професионалната модулна безжична машинка за подстригване GAMMA + Boosted Clipper е една машинка с 3 сменяеми панела. 45-милиметровото острие е направено от подобен на диамант карбон (DLC), който го поддържа хладен, без ръжда и остър, а също така е щадящ за чувствителната кожа. Машинката има рото..
315.00 лв.
Машинката за подстригване X-ERGO CLIPPER една машинка с три визии! X-ERGO разполага с най-новата технология на магнитен двигател с микрочип за още повече мощност, безгранични модулни изпълнения и сменяеми визии.Машинката има най-висококачествения 45 мм черен диамантен карбонов DLC нож, за идеалн..
370.00 лв.
Модулната професионалната машинка за подстригване Absolute Alpha Clipper е една машинка с 3 визии! Оборудвана с въртящ се мотокар. Преобразена класика Absolute Alpha се отличава с ротационен мотор със свръхкомпресор, който е по-мощен, по-тих и с по-леко тегло от подобни машинки за подстригване в..
262.00 лв.
Професионалната машинка за подстригване GAMMA+ Golden Gun е снабдена с 9V магнитен мотор с микрочип. Оборудвана с литиево-йонна батерия осигуряваща 2 часа работа без кабел. Машинката има първокласно японско острие със златисто титаново покритие, за перфектни резултати и визия. Технически х..
360.00 лв.
Професионалната машинка за подстригване Gammapiu Elmot 021 е машинка с керамичен нож за прецизно и професионално подстригване. Настройка Micro рязане регулира височината на ножа от 0,8 до 2 мм. Работи с батерия и захранващ кабел. Адаптер за презареждане на батериите, в случай когато батерията на..
182.00 лв.
Показва 1 до 12 от 67 (6 страници)