Меню
Кошница

Плащане и доставка

Срокът за доставка е от един до четири работни дни. Доставка от куриерската фирма Speedy се извършва от понеделник до петък (от 9.00 до 18.00 часа) и събота до 13.00 часа. В събота доставки се извършват само до офис на Speedy. Доставка не се извършва в неделя и на официални празници. 


Всички наши пратки са с включена опция "преглед преди плащане". В случай, че потребителят забележи повреден продукт по време на доставка, се попълва формуляр, даден от куриера. Повреденият продукт се заменя и доставя в рамките на 1-2 дни, като клиентът не поема никакви разходи. При сгрешен или липсващ продукт, такъв се изпраща на същия или следващия работен ден, като доставката е за наша сметка. 

Цената за доставка не зависи от кг или брой продукти, а само от сумата на поръчката. За поръчка до 79 лв транспортните разходи се добавят към крайната сума: 
- до офис/АПС на Speedy - 3,90 лв
- до адрес на клиента - 6,90 лв
За поръчка над 79 лв – доставката е БЕЗПЛАТНА 


Продуктите са с гарантирано качество.
Цените са в български левове и с добавен ДДС.
Доставки се извършват само в България.


Плащането се извършва в момента на получаване на поръчката, като сумата се заплаща на куриера от Speedy. При нас заплатената сума пристига под формата на паричен пощенски превод.