Меню
Кошница

Gammapiu

Електрическата самобръсначка GAMMA+ Shaver Wireless Prodigy е компактна и модерна самобръсначка с вградена технология за безжично зареждане. Самобръсначка от ново поколение с изключително тънки хипоалергенни златни титаниеви фолиа, идеална дори за най-чувствителната кожа. Двете глави на шейвъра ..
253.00 лв.
Представяме ви професионален тример с иновативен модулен дизайн. С 12 възможни комбинации в 3 цвята. Може да комбинирате цветовете Black, Gold и RE за да създадете вашия уникален тример. Освен цвета може да променяте и дизайна. Много лесно създайте дизайн тип „скелет“, който осигурява ..
220.00 лв.
      Двойната преса за коса GAMMA+ Twin Pro Black е новата високоефективна преса с най-съвременна технология. Уникалният дизайн на Twin Pro осигурява перфектно стилизиране благодарение на системата с двойни пластини. Нейната система с двойни плочи не само намалява наполовина врем..
189.00 лв.
Gamma+ Vapor Styler Infrared е високотемпературна парна инфрачервена преса за коса. Парната и инфрачервена технология благоприятстват проникването на топлина, като същевременно запазват здравето на косата, за да гарантират блестящ и копринен завършек. Керамичните плочи се плъзгат през косата и ..
345.00 лв.
       Керамичната нагряваща четка GAMMA+ Ceramic Hot Brush Black е перфектна за изправяне на къса или дълга коса. Технологията (Cool Touch) хладно докосване ви позволява да разресвате косата от корена до върха, без изгаряне.       Нагряващата четка е снабд..
195.00 лв.
Професионалната модулна безжична машинка за подстригване GAMMA + Boosted Clipper е една машинка с 3 сменяеми панела. 45-милиметровото острие е направено от подобен на диамант карбон (DLC), който го поддържа хладен, без ръжда и остър, а също така е щадящ за чувствителната кожа. Машинката има рото..
315.00 лв.
Машинката за подстригване X-ERGO CLIPPER една машинка с три визии! X-ERGO разполага с най-новата технология на магнитен двигател с микрочип за още повече мощност, безгранични модулни изпълнения и сменяеми визии.Машинката има най-висококачествения 45 мм черен диамантен карбонов DLC нож, за идеалн..
370.00 лв.
Модулната професионалната машинка за подстригване Absolute Alpha Clipper е една машинка с 3 визии! Оборудвана с въртящ се мотокар. Преобразена класика Absolute Alpha се отличава с ротационен мотор със свръхкомпресор, който е по-мощен, по-тих и с по-леко тегло от подобни машинки за подстригване в..
262.00 лв.
Професионалната машинка за подстригване GAMMA+ Golden Gun е снабдена с 9V магнитен мотор с микрочип. Оборудвана с литиево-йонна батерия осигуряваща 2 часа работа без кабел. Машинката има първокласно японско острие със златисто титаново покритие, за перфектни резултати и визия. Технически х..
360.00 лв.
Професионалната машинка за подстригване Gammapiu Elmot 021 е машинка с керамичен нож за прецизно и професионално подстригване. Настройка Micro рязане регулира височината на ножа от 0,8 до 2 мм. Работи с батерия и захранващ кабел. Адаптер за презареждане на батериите, в случай когато батерията на..
182.00 лв.
Професионалната машинка за подстригване Gammapiu Elmot 025 е ергономична и изключително удобна, прилягаща перфектно в ръката, за изключителни резултати. Оборудвана със сменяема керамична глава и работа при 7000 оборота в минута, машинката има ниско ниво на шум и вибрации за постигане на перфектн..
235.00 лв.
Мини професионалният сешоар Gamma+ Mini 7005 Turmalionic 1100W съчетава мощност и компактни размери в едно, идеален за пътувания и почивка. С дължина 13 см. и мощност 900 -1100 W Gamma+ Mini 7005 е малък и практичен, но също така и много мощен, той е умалената и преработена версия на Gamma+ 700..
69.00 лв.
Показва 1 до 12 от 25 (3 страници)


Gammapiu професионални уреди за коса от Италия.