Меню
Кошница

Студено къдрене с къдрин

 Къдрин + Фиксаж за боядисана и изтощена коса FarmaVita 220ml
ТОП
Къдринът FarmaVita е подходящ за боядисана, третирана и изтощена коса. Life Waving осигурява трайни къдрици с максимална грижа за структурата на косъма.  Формулата на къдрина е допълнително обогатена с пшеничени протеини, придаващ жизненост и еластичност на косата.Начин на употре..
24.80 лв.
Къдринът FarmaVita е подходящ за нормална коса. Life Waving осигурява трайни къдрици с максимална грижа за структурата на косъма.  Формулата на къдрина е допълнително обогатена с пшеничени протеини, придаващ жизненост и еластичност на косата.Начин на употреба:На чиста и влаж..
24.80 лв.
Къдринът FarmaVita е подходящ за боядисана, третирана и изтощена коса. Life Waving осигурява трайни къдрици с максимална грижа за структурата на косъма.  Формулата на къдрина е допълнително обогатена с пшеничени протеини, придаващ жизненост и еластичност на косата.Начин на у..
27.20 лв.
Специално произведен за фризьори, които предпочитат да използват силен къдрин. Подходящ за трудно поддаващи се на къдрене коси, а също така и за коси, които не могат лесно да абсорбилат такива продукти.Време за обработка на косата след нанасяне: 18-20 минути. Къдринът FarmaVita е подходящ ..
27.20 лв.
Къдрина без амоняк Faipa Perfecta Proline Spring Waving Solution представлява киселинен разтвор, който е деликатен и има неагресивно действие върху молекулната структура на косата.  Благодарение на защитното действие на копринената аминокиселина и колагеновите производни, косата със сигурнос..
21.00 лв.
Selective Professional Mild Texture е иновативен деликатен препарат  за къдрене, който гарантира полутрайни резултати с естествен ефект. Изключително нежен и щадящ към косата. Къдринът не съдържа  тиогликолат и амоняк, обогатен е с хидролизиран пшеничен протеин. Вдъхновен от природата ..
27.90 лв. 31.00 лв.
Комплект за безамонячно къдрене с хиалуронова киселина Oyster Perlonda Perm 6.9 - 2 х 100ml
Изчерпан
Oyster Perlonda Perm 6.9 е система за къдрене с киселинно рН, която създава дълготрайни еластични, меки и обемни къдрици. Подходяща е за естествена, боядисана, пореста и третирана коса. Притежава интензивна формула, която не влияе върху цвета на косата.Не съдържа амоняк и тиогликолова киселина...
24.90 лв.
Oyster Lisse System е професионалната система за трайно изправяне на всеки тип коса. Системата позволява да се получи изключително гладка коса, с дълготраен ефект до нейното повторно израстване. Определено регулира и най-непокорната коса, за изключително гладък и професионален резултатС омекотява..
24.00 лв.
Selective Professional  Bluewave е къдрин, който  гарантира трайни резултати с естествен ефект. С него създавате дълготрайни и дефинирани къдрици. С приятен аромат.Къдринът съдържа кератинови аминокиселини, които проникват в кутикулата, като я хидратират и укрепват отвътре. Те помагат ..
27.00 лв. 30.00 лв.
Къдринът FarmaVita е подходящ за естествена коса. Life Waving осигурява трайни къдрици с максимална грижа за структурата на косъма.  Формулата на къдрина е допълнително обогатена с пшеничени протеини, придаващ жизненост и еластичност на косата.Начин на употреба:На чиста и вл..
27.20 лв.
Oyster Perlonda 3 е традиционна система за къдрене с алкално pH, която осигурява здрави, меки и еластични къдрици. Притежава интензивна формула, която не влияе върху цвета на косата.Подходяща за третирана, изтощена, изсветлена и слаба коса.  Къдринът се нанася бързо и лесно, а къдриците ви..
34.00 лв.
Selective Professional  Bluewave е къдрин, който  гарантира трайни резултати с естествен ефект. С него създавате дълготрайни и дефинирани къдрици. С приятен аромат.Къдринът съдържа кератинови аминокиселини, които проникват в кутикулата, като я хидратират и укрепват отвътре. Те помагат ..
27.00 лв. 30.00 лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)

Студеното къдрене е изключително популярен метод за оформяне на желаните къдрици на косата. Къдрините са предназначени за дълготрайно накъдряне на косата.

Какво е студено къдрене? Студено къдрене или още перманентно къдрене, представлява процес, в който променяме структурата на косата от права или леко чуплива към къдрава.