Меню
Кошница

Фиксаж за всеки тип коса Selective Professional Bluewave Fix 1000ml

Фиксаж за всеки тип коса Selective Professional  Bluewave Fix 1000ml
-10 %
Фиксаж за всеки тип коса Selective Professional Bluewave Fix 1000ml
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
27.00 лв.
30.00 лв.
  • Изчерпан: В наличност
  • Кат. номер: фиксаж

Selective Professional  Bluewave Fix  е специфично фиксиращо решение, което гарантира бързи и дълготрайни къдрици. Фиксажът е формулиран със стабилизирана рН киселина, която помага да се балансира алкалните остатъци. За дълготрайно фиксиране на ефекта от къдрина. Универсален продукт за всеки тип коса. Нежен към структурата на косъма.


Начин на употреба:  Почистете косата старателно, като използвате предварително шампоан за дълбоко почистване. Може да нанесете спрей за преди техническа процедура Selective Professional ONcare Therapy Equilizer Spray за регулиране на порьозността на косата и за изглаждане на кутикулата.


Навийте косата върху ролки според избраната техника и желаните резултати. Нанесете от избрания къдрин.  Започнете от горната част на главата. Изчакайте малко и нанесете от фиксажа върху всяка ролка. Изчакайте 5 минути, след което внимателно извадете ролките и нанесете от фиксажа отново. Изчакайте още 5 минути, след което изплакнете обилно с топла вода в продължение на 3 минути.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение