Меню
Кошница

Panasonic

Оригинален и професионален адаптер за машинка за подстригване Panasonic WERGP62K7664.Подходящо за машинка за подстригване модел ER-GP62...
80.00 лв.
Машинка за подстригване Panasonic ER-GP80
Изчерпан
Перфектното точно и гладко подстригване с лекота.С уникалната линейна технология на двигателя, която работи на принципа на магнитната левитация: предаването на мощността от двигателя към режещотоострие е направено без триене. Напълно независимо от състоянието на зареждане на батерията, или плът..
489.00 лв.
Panasonic ER-HGP62 K 803 е професионална машинка за подстригване, която отговаря на нуждите на всеки един професионалист. Mашинката за подстригване е проектирана и произведена от Panasonic за професионалисти. Технически характеристики: - Остриета X-Taper - изработени от неръждаема сто..
370.00 лв.
Професионалната машинка за подстригване Panasonic ER-HGP86 е с прецизно избледняващо острие.Panasonic №1 по употреба сред професионалистите.Водеща технология на ножчето за изключителни резултати при подстригване. ER-HGP86 е оптимизирана професионална машинка за подстригване с прецизно избле..
630.00 лв.
Машинка за подстригване Panasonic ER1611
Изчерпан
МОЩНОСТ, ПРЕЦИЗНОСТ, ЕЛЕГАНТНОСТ  Машинката за подстригване е с ергономичен дизайн и дава възможност за управление на всички функции само с една ръка. - С линеарен мотор -Уникален нож за прецизно и равномерно рязане на X-образен дизайн с диамант въглерод - титаново покритие и 45 ° ..
399.00 лв.
Професионалната машинка за подстригване Panasonic ER 1411 S има висококачествен стоманен корпус. Машинката има 6 дължини на подстригване, включени в 3 резервни глави  – 3мм – 6мм – 9мм – 12мм – 15мм – 18мм. Високопрецизните остриета са заточени до ръба на ножа под ъгъл от 45 °, което прави о..
290.00 лв.
Професионалната машинка за подстригване Panasonic Hair Clipper ER-GP21 е с нови, подобрени, изключително близки остриета, като дължината на подстригване е приблизително 40% по-късо. Резултатът е прецизно и чисто рязане. Технически характеристики:Нови изключително приближени ножчетаЕргономи..
270.00 лв.
Extra Blade позволява прецизно оформяне на изключително фини линии и форми за постигане на уникални прически.С нови изключително приближени ножчета, дължината на подстригване е приблизително 40% по-късо от стандартния модел. Резултатът е изключително точно и чисто срязване. Технически харак..
290.00 лв.
Професионалната машинка за подстригване Panasonic Hair Clipper ER-GP84 GOLD има специално разработени ножчета X-taper 2.0 за максимална точност. Те са проектирани да улавят и отрязват всички косми прецизно и ефективно, без да пропускат косъмчета, за разлика от традиционните ножчета. Комбина..
570.00 лв.
Лека и безжична професионална машинка за подстригване Panasonic Hair Clipper ER-HGP74. Машинката прецизно и мощно подстригва, а удобните приставки отговарят на изискванията на професионалистите. Машинката е №1 по употреба сред професионалиститеОбособена с ножчета X-taper 2.0, които притежават и..
530.00 лв.
Професионалната машинка за подстригване Panasonic Hair Clipper ER-HGP84 BLACK има специално разработени ножчета X-taper 2.0 за максимална точност. Те са проектирани да улавят и отрязват всички косми прецизно и ефективно, без да пропускат косъмчета, за разлика от традиционните ножчета. Комби..
580.00 лв.
Оригинална и профессионална пелерина за подстигване Panasonic. Надеждно защитава клиента от контакт с коса и козметика...
35.00 лв.
Показва 1 до 12 от 25 (3 страници)