Меню
Кошница

Неутрализиращ балансиращ шампоан за след боядисване Rolland OWAY HBalance Shampoo 950ml

Неутрализиращ балансиращ шампоан за след боядисване Rolland OWAY HBalance Shampoo 950ml
Неутрализиращ балансиращ шампоан за след боядисване Rolland OWAY HBalance Shampoo 950ml
112.00 лв.
  • Изчерпан: В наличност
  • Кат. номер: Шампоан

Шампоанът O'WAY HBalance Shampoo балансира нивото на pH и фиксира цвета в косъма.  Неутрализира алкалните реакции при химичната обра­бот­ка на косата и премахва остатъците.  Иновативната му формула е обогатена с кислородени комплекси, които  увеличават блясъка на косата и го запазват максимално дълго време. Съдържа масло от кокос и екстракт от порто­калов цвят. 


Начин на употреба: Използвайте след химическо третиране на косата. Нанесете малко количество от шампоана на влажна коса. Масажирайте нежно и оставете за няколко минути. Изплакнете добре и повторете, ако е необходимо.
 
Rolland Organic Way (O'WAY) е първата професионална серия, вдъхнoвена от биодинамичната философия. Серията професионални продукти за коса са изградени изцяло от 100% натурални суровини и съставки. Продуктите се доближават максимално близо до природата, защото са: биологично чисти, без пестициди, без соли и сулфати, без парабени, без изкуствени оцветители, без минерално олио, без алергени, без газ, без амоняк. Формулите са с висока концентрация на биологични екстракти, което намалява максимално замърсяването на околната среда. 
O'WAY  има система за управление на качеството в съответствие с най-високите стандарти за контрол. Нито една съставка от продуктите не е тествана върху животни.
Всички опаковки на продуктите са биоразградими.
O'WAY е с грижа за природата и бъдещето! 

Производител: OWAY

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение