Нискоамонячна боя, подходяща за чувствителен скалп EVE Experience Hair Colouring Cream 100ml

Нискоамонячна боя, подходяща за чувствителен скалп EVE Experience Hair Colouring Cream 100ml

Разгледай каталога тук:


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител: FarmaVita
  • Модел: боя
  • Наличност: В наличност
  • 24.50 лв.

Опции

Описание

Първата боя от ново поколение с INFINITE COLOR + и KV TECHNOLOGY, създадена в хармония с науката и природата.
С нея ще постигнете 75% по-дълготраен цвят след 5 измивания, 23% по-дълбока интензивност и 100% покритие на белите коси.
Боята се състои от балансирана комбинация от чисти и естествени съставки, с 25% повече липиди и хидратиращи агенти. Нежна към кожата и косата. Обогатена с растителен кератин. Нова веган формула с висококачествени агенти.


Боята EVE Experience Hair Colouring Cream е специално създадена без PPD и ресорцинол. С много нисък процент на амоняк (1% максимум при смесване 1:1,5).
Смело може да се заяви, че EVE е боя на бъдещето, със специална усъвършенствана формула от ново поколение. Боята гарантира перфектен цвят без компромиси и е изключително подходяща за чувствителен скалп.Технологията INFINITE COLOR + гарантира интензивен, дълбок и дълготраен цвят. Играе ролята на мост между пигмента и косата.
 
KV технологията превръща боядисването в подхранваща терапия. Съдържа растителен кератин и богат комплекс от аминокиселини . Те хидратират и проникват в косъма, като запълват и изграждат увредените участъци и заздравяват косата. Благодарение на KV технологията косата става силна, мека, гладка и блестяща.
 
 
Начин на употреба:


Смесете  боята с оксидант EVE Cream Developer 10, 20 или 30 vol. в съотношение 1:1.
Оксидантът 10 vol. се използва за боядисване на изсветлена коса и техника „тон върху тон“.
Оксидантът 20 vol. се използва за покритие на белите коси и за изсветляване с един тон.
Оксидантът 30 vol. се използва за изсветляване с 2-3 тона.
Ако желаете да се боядисате в същия или в по-тъмен нюанс нанесете сместа от корена до върха. Изчакайте 30-40 минути и измийте с подходящ шампоан.
За изсветляване на косата: първо нанесете само по дължините и краищата. Изчакайте 20 минути и нанесете върху корените. Време за престой: 30-40 минути.
За боядисване на израснали корени: Първо нанесете част от сместа само върху корените и изчакайте 20-30 минути. След това боядисайте и дължините. Време за престой: 10-15 минути.

 


Внимание: Продуктът е предназначен за професионална употреба. Ние от www.vivian-cosmetics.com не носим отговорност за постигнатите резултати и правилното приложение на продукта.Към боята може да добавите защита при боядисване, която създава нови връзки, укрепва и предпазва косата по време на боядисване и обезцветяване, като предотвратява накъсването. Подчертава естетическия резултат от техническата обработка , подхранва и хидратира косата.
Изберете между еднократни монодози:
Selective Professional  POWERPLEX 8/10мл  Още информация за продукта тук
Farmavita Omniplex 2x10мл   Още информация за продукта тук
Етикети: боя за коса