Меню
Кошница

Depilia

Кола маска за лице /патрон/ Колата маска е подходяща за всеки тип кожа.   Начин на употреба: Сложете патрона в уреда за загряване. Изчакайте 20-25 минути, докато съдържанието се втечни и ролката може да се завърти. Намазвате тънък слой върху кожата по посока растежа на ко..
4.90 лв.
Кола маска с омекотяващи и успокояващи свойства, подходяща за чувствителна кожа. Начин на употреба: Сложете патрона в уреда за загряване. Изчакайте 20-25 минути, докато съдържанието се втечни и ролката може да се завърти. Намазвате тънък слой върху кожата по посока растежа на косъма. Сложете..
4.50 лв.
Кола маска със златна перла, внимателно отстранява твърди и трудни косми. Подходяща за всеки тип кожа.  Начин на употреба: Сложете патрона в уреда за загряване. Изчакайте 20-25 минути, докато съдържанието се втечни и ролката може да се завърти. Намазвате тънък слой върху кожата по посока..
4.50 лв.
Колата маска Ro.ial е подходяща за всеки тип кожа . Обогатена с екстракт от алое, оказва хидратиращо и успокояващо действие. Начин на употреба: Сложете патрона в уреда за загряване. Изчакайте 20-25 минути, докато съдържанието се втечни и ролката може да се завър..
4.50 лв.
Кола маска с  арганово масло възстановява и подобрява еластичността на кожата. Подхранва и придава усещане за мекота. Подходяща за всеки тип кожа. Начин на употреба: Сложете патрона в уреда за загряване. Изчакайте 20-25 минути, докато съдържанието се втечни и ролката може да се завъ..
4.50 лв.
С титан за чувствителна кожа с деликатно и меко действие.Начин на употреба:Сложете патрона в уреда за загряване. Изчакайте 20-25 минути, докато съдържанието се втечни и ролката може да се завърти. Намазвате тънък слой върху кожата по посока растежа на косъма. Сложете лента от нетъкан текстил и залеп..
4.50 лв.
Кола маска с успокояващо и овлажняващо действие.Начин на употреба: Сложете патрона в уреда за загряване. Изчакайте 20-25 минути, докато съдържанието се втечни и ролката може да се завърти. Намазвате тънък слой върху кожата по посока растежа на косъма. Сложете лента от нетъкан текстил и залепете ..
4.50 лв.
Ленти за кола маска 100 броя
Изчерпан
За своите клиенти DEPILIA предлага ленти от нетъкан текстил 100 бр., Всички аксесоари са изработени от най-добрите суровини на пазара, с цел да се предложи на клиента най доброто качество...
8.00 лв.
Кола маска Ro.ial за натурална и традиционна епилация  за всякакъв тип кожа. Начин на употреба: Сложете патрона в уреда за загряване. Изчакайте 20-25 минути, докато съдържанието се втечни и ролката може да се завърти. Намазвате тънък слой върху кожата по посока растежа на косъма. ..
4.50 лв.
Професионална машинка за  кола маска Depilia
Изчерпан
Професионална машинка за  кола маска патрон 100 мл DepiliaDEPILIA предлага на своите клиенти пълна гама от електрически уреди, необходими за една професионална епилация. Всички уреди са произведени от най-добрите суровини на пазара, с цел да предложат на своите клиенти високо качество на обслуж..
29.99 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)