Меню
Кошница

Професионална безжична машинка Babyliss PRO 4Artists Chameleon Clipper FX8700IE

Професионална безжична машинка Babyliss PRO 4Artists Chameleon Clipper FX8700IE
Изчерпан
Професионална безжична машинка Babyliss PRO 4Artists Chameleon Clipper FX8700IE
470.00 лв.
  • Изчерпан: Изчерпан
  • Кат. номер: машинка

Представяме Ви новата изключително стилна и мощна машинка Babyliss PRO 4Artists Chameleon Clipper, преливащ цвят, ефект на хамелеон, цветът се променя според ъгъла на гледане...


Машинката е с иновативен дизайн, метален корпус, лека и удобна. С мощен мотор, разработен по  EDM TECHNOLOGY, който осигурява над 10 000 часа непрекъсната работа.
 
Babyliss PRO PRO 4Artists Chameleon Clipper е проектиран за взискателни фризьори и бръснари, които търсят надеждни, гъвкави инструменти с бързо зареждане и оптимално време за работа. Той е толкова добър за традиционните прически, колкото за детайлни, креативни и художествени произведения.
 
45 мм прецизно изработено титаниево острие със супер остър ъгъл на рязане. Той позволява подстригването да става наистина близо до кожата.
 
Мощен мотор
Разработен по EDM TECHNOLOGY, която поддържа  постоянна мощност и скорост на рязане. Цифров мотор с дълъг живот за максимална експлоатация. Осигурява над  10 000 часа непрекъсната работа.
 
Ергономичност и комфорт
Машината е перфектно балансирана за превъзходна ергономичност и забележително мощна. Проектирана е изключително лека, с  ултра ниска вибрация и по-малко шумово замърсяване. С противохлъзгаща повърхност за максимален комфорт.
 
Удобна за професионална употреба
Здравият изцяло метален корпус, проектиран за пълна професионална надеждност и безкомпромисна цялост. 3-часово бързо зареждане и 2-часово време за работа на батерията позволяват да създадете прически с максимална гъвкавост, спестяване на време и ефективност.
 
Технически характеристики:
- Мощен мотор с дълъг живот – до 10 000 часа
- 6000 движения на острието в минута
- Високо ефективна, лека и безшумна
- С литиева батерия с дълъг живот
- 45 мм титаниево острие
- Регулируема височина на рязане: 0.8, 1.4, 2, 2.8 и 3.5 мм
- С 8 гребена: 1,5 - 3 - 4,8 - 6 - 10 - 13 - 16 - 19 мм
- Ширина на рязане на ножовете 45 мм
- Високо захранващ кабел или безжично управление
- Четка за почистване и смазващо масло
- Стилен метален калъф
 

* Може да добавите и луксозна, модерна и стабилна зареждаща стойка в цвят злато BaByliss Pro Metal Clipper ChargingStand Gold FX8700GBASE, която ще допълни и завърши цялостно визията на вашата машинка.

Дайте най-доброто на своята машинка за подстригване с луксозната зарядна основа с елегантен дизайн.


Презареждайте лесно с помощта на захранващия кабел от машинката, за да може машинката ви да е винаги заредена и готова за използване. *


Безплатна доставка и 24 месеца гаранция.

*За професионална употреба гаранцията е 1 година.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение