Склуптинг глаз за къдрици Rolland UNA Sculpting Glaze F6 Hold 250ml

Склуптинг глаз за къдрици Rolland UNA Sculpting Glaze F6 Hold 250ml

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител: UNA - Phytology range
  • Модел: склуптинг глаз
  • Наличност: В наличност
  • 27.00 лв.

Описание

Rolland UNA Sculpting Glaze F6 Hold е стилизант за оформяне на къдрици с много силен фиксаж. Уплътнява къдриците, като ги  подчертава изразително, дори когато косата е леко къдрава. Дава контрол върху стила и не оставя следи.

Прилага се на суха и влажна коса. Нанесете от продукта и оформете косата с четка или дифузер. Може да намачкате косата за небрежен вид или да оформите къдрици. 
Формула без оцветители.Серията Rolland UNA представя фитокозметика и хидротерапевтична козметика. UNA е вода, природен елемент, който е източник на живот. UNA е природата, която има правомощията да се създаде нашата благосъстояние. UNA е изключително богата гама от продукти, които ценят и пазят естествената красота на косата ни. Нашата коса съдържа процент от липиди и вода, което  я прави силно еластична и мека. Тя е постоянно под атака, която прави влакната на косата да губят голяма част от тези вещества, по този начин се уврежда нейната мекота и здраве. Използването на сешоар и изправяне с преса, съчетани с прилагането на продукти за коса, може да увреди нейната структура и вътрешна сила. Пречистване, кондициониране, обработка и моделиране на продукти Rolland UNA освобождават определени вещества в косата, която се нуждае от хидратация и защита, възстановяват  нeйнатa  енергия, здраве и блясък.