Нискоамонячна боя за коса Jungle Fever Color Cream 100ml

Нискоамонячна боя за коса Jungle Fever Color Cream 100ml

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител: Jungle fever
  • Модел: боя
  • Наличност: В наличност
  • 21.50 лв.

Опции

Описание

Jungle Fever Color Cream е професионална боя за коса с ниско съдържание на амоняк. Не предизвиква дразнене на кожата и е подходяща за хора с чувствителен скалп. Има богат цветови каталог от 121 цвята + 8 уникални руси цвята.


Боята съдържа Micro-Chromatron Pigments, които  гарантират дълбоко проникване на цветните молекули, което води до  по-издръжливи, богати и интензивни цветови нюанси.


Обогатена е с палмово масло, което е изключително богато  на антиоксиданти и витамини А, Е, D и K. Те повишават хидратацията на косъма, като осигуряват блясък и еластичност. Съдържа UV филтър, който защитава косата и запазва интензивността на цвета.
С боята Jungle Fever Color Cream  постигате дълготрайни, живи и изящни цветове. С максимално покритие на белите коси.УПОТРЕБА НА ОКСИДАНТ:
- За потъмняване с 1 тон или боядисване на изрусена коса използвайте оксидант 10V (3%) 
- За боядисване тон върху тон, покриване на сива коса или изсветляване с 1 тон - използвайте оксидант 20V (6%) 
- За изсветляване до 2-3 тона използвайте оксидант 30V (9%) 
- За изсветляване 3-4 тона използвайте оксидант 40V (12%)
- Ако е необходимо изсветляване над 4 тона използвайте от суперизсветляващите нюанси
 
ПРИЛОЖЕНИЕ:
При стандартно боядисване смесете боята с оксидиращата емулсия в съотношение 1:1.5 . При използването на супер изсветляващи нюанси боята се смесва с оксиданта в съотношение 1:2.5 . Получената смес разпределете равномерно върху суха и неизмита коса. Времето за престой е 35 мин.
 Внимание: Боите за коса, които се предлагат на www.vivian-cosmetics.com са за професионална употреба. Ние не носим отговорност за правилното нанасяне и постигането на желания цвят.


Към боята може да добавите защита при боядисване, която създава нови връзки, укрепва и предпазва косата по време на боядисване и обезцветяване, като предотвратява накъсването. Подчертава естетическия резултат от техническата обработка , подхранва и хидратира косата.
Изберете между еднократни монодози:
Selective Professional  POWERPLEX 8/10мл  Още информация за продукта тук
Farmavita Omniplex 2x10мл   Още информация за продукта тук


Етикети: Нискоамонячна боя, боядисана коса, боя за коса