Боя за коса Farmavita Suprema Color 60ml

Боя за коса Farmavita Suprema Color 60ml

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител: FarmaVita
  • Модел: боя
  • Наличност: В наличност
  • 9.00 лв.
  • без ДДС: 9.00 лв.

Опции

Описание

Suprema Color е професионална боя за коса, която осигурява 100% покритие на белите коси. Suprema Color гарантира интензивни, блестящи и живи резултати, благодарение на висококачествени съставки и кремообразната формула, богата на кондиционери и липиди, които работят в синергия с изключителен маслен комплекс за подобряване състоянието на косата, за допълнителен блясък и защита. Изумителния маслен комплекс съставлява мощна комбинация от успокояващи и подхранващи съставки, включващи арганово масло, масло от авокадо и макадамия. Дарява луксозен блясък и така необходимото подхранване. Има свеж плодов аромат, който потиска миризмата на амоняк, като прави процесса на боядисване по-приятен.

 

ВРЕМЕ ЗА ПРЕСТОЙ

 

- За боядисване тон върху тон - използвате оксидант 10vol (3%) за 30-40 мин
- За покриване на бяла коса -  използвате оксидант 20vol (6%) за 30-45 мин
- За изсветляване с 2-3 тона - използвате оксидант 30vol (9%) за 30-40 мин
- За изсветляване с 4-5 тона - използвате суперизсветляващи нюанси и оксидант 30vol  /40 vol (9% / 12%) за 40-45 мин

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

 

Боята се смесва с оксидиращата емулсия 1:1,5 или 1:2 при супер изсветляващите нюанси. Смесете 1:1 за получаване на по-наситени нюанси.

 

- При първо боядисване (естествена коса) нанесете боята по дължините и оставете за около 20 мин , след това нанесете в корените и оставете още 20 мин. Общо време за престой 40 мин. При боядисване на бяла коса престоят е 45 мин.

 

- При боядисване на израснали корени първо боядисайте тях и оставете за 20-30 мин. Останалата смес нанесете върху дължините и оставете за още 10-15 мин. Общо време за престой 30-40 мин. !!! Когато цветът е от изсветляващите тонове нанесете само върху корените

 

- От 0% до 50% бяла коса приложете желания цвят


- От 50% до 100% бяла коса - смесете половината туба от желания цвят + половината от съответстващия му натурално интензивен нюанс. След това смесете с оксидант, както е посочено. (например: 6.35 + 6.00)


УПОТРЕБА НА КОРЕКТОРИ:

 

Необходимото количество коректор, което да се добави към боята , изчислено в сантиметри, е като от 10 извадите номера на желания от Вас цвят. 

Пример: избран цвят 7. Необходимото количество коректор е 10-7 =3 см

 

ВИЖТЕ ЦВЕТОВАТА ГАМА ПО-ДОЛУ!

Внимание: Продуктът е предназначен за професионална употреба. Ние от www.vivian-cosmetics.com не носим отговорност за постигнатите резултати и правилното приложение на продукта.


Към боята може да добавите от терапията Selective Professional  POWERPLEX, която се състои от стъпка 1 и 2 – монодози:

-Стъпка 1 - Bond Creator 8ml  - създава нови връзки, укрепва и предпазва косата по време на боядисване, обезцветяване или трайно къдрене , като предотвратява накъсване.

-Стъпка 2 - Bond Fortifier 10ml- Подчертава естетическия резултат от техническата обработка , като подхранва и хидратира косата.

Още за нея научете ТУК