Боя за коса с растителни липозоми + оксидант BES HI-FI Hair Color 100ml

Боя за коса с растителни липозоми + оксидант BES HI-FI Hair Color 100ml

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител: BES
  • Модел: боя
  • Наличност: В наличност
  • 15.90 лв.

Опции

Описание

Боята BES HI-FI Hair Color придава естествен цвят и осигурява максимално покритие на белите коси. Формулата е обогатена с растителни липозоми, които правят цвета наситен и сияен, а косата мека и пълна с блясък. Сигурен резултат и изсветляване до 4 тона. 


Боята съдържа D-Пантенол (Витамин В5), които осъществяват подхранващо, кондициониращо и поддържащо действие върху косата.
Растителните липозоми транспортират и предават оцветяващите пигменти, в дълбочина на структурата на косъма, без да го увреждат. Те са извлечени от следните растения: ехинацея, джинджифил, жълт кантарион, липа и репей. Оказват стимулиращо, подхранващо и тонизиращо действие. 
Боята е обогатена и с пшеничен протеин,богат на витамини Е и А, витамини от група В, омега 3 и омега 6 мастни киселини. Пшеничният протеин създава филм върху целия косъм след неговото оцветяване, който го уплътнява и заглажда, понижава рН и запазва оцветяващите пигменти дълго време. 

Начин на употреба: Боята се смесва с емулсия OXI BES 0,10,20,30,40 vol., в равни части -1:1.
OXI BES 0 vol. е формулиран, за да не се променя естественото състояние на продуктите, към които бива добавян, а за да подчертае ефикасността, благодарение на активната му съставка. Ако се използва в комбинация с други оксиданти, намалява волумите, поддържайки висока кремообразност и лесно нанасяне. Ако се добавя към обезцветяващи прахове, като е лишен от кислородна вода, подчертава изсветляването. Съдържа хидратиращ фактор 0,1%
OXI BES 10 vol.- за обогатявате или подобрявате тонове
OXI BES 20 vol.- за боядисване на тънка, крехка и деликатна коса и за покриване на голямо количество бяла коса.
OXI BES 30 vol:
- за усилване на изсветляващата сила и покриване на бялата коса. 
- да подчертаете топлите тонове.
- за подобряване на козметичната реакция.
- да направите косата до 3 тона по-светла
OXI BES 40 vol.- за супер изсветляване до 4 тона по-светла коса.


Боята е в количество от  100 мл и се предлага заедно с оксидант от 100 мл. Моля, изберете от падащото меню желания вид оксидант!

 
Внимание: Продуктът е предназначен за професионална употреба. Ние от www.vivian-cosmetics.com не носим отговорност за постигнатите резултати и правилното приложение на продукта.


Към боята може да добавите защита при боядисване, която създава нови връзки, укрепва и предпазва косата по време на боядисване и обезцветяване, като предотвратява накъсването. Подчертава естетическия резултат от техническата обработка , подхранва и хидратира косата.
Изберете между еднократни монодози:
Selective Professional  POWERPLEX 8/10мл  Още информация за продукта тук
Farmavita Omniplex 2x10мл   Още информация за продукта тук