Меню
Кошница

Kezy

Комплектът Kezy Incredible Oil придава нов живот и сила на косата. Обогатява косъма с ценни масла, които придават невероятна мекота и блясък. Продуктите са подходящи за увредена, изтощена, суха и безжизнена коса. Всички продукти са обогатени със следните съставки:- Масло от макадамия: богат източник..
110.00 лв. 117.00 лв.
Балсамът Kezy Incredible Oil Hydrating Conditionerобогатява косъма с ценни масла и придава невероятна мекота. Идеален за всеки тип коса. Хидратира и кондиционира косата в дълбочина, оставяйки я блестяща и жизнена.Обогатен със следните съставки:- Масло от макадамия: богат източник на витами..
35.00 лв.
Балсамът Kezy Incredible Oil Hydrating Conditioner обогатява косъма с ценни масла и придава невероятна мекота. Идеален за всеки тип коса. Хидратира и кондиционира косата в дълбочина, оставяйки я блестяща и жизнена.Обогатен със следните съставки:- Масло от макадамия: богат източник на витам..
26.00 лв.
Спрей без газ за обем в корените Kezy Volume Roots Spray, подходящ за фина и тънка коса без обем.  Придава на косата обем и структура още от корените. Спреят е с мека и естествена фиксация, не утежнява косата и не лепне. Придава на косата блясък и обем още от корените. Начин на употреб..
19.00 лв.
Kezy Incredible Oil е моментална възстановяваща терапия за  изтощена и стресирана коса. Съдържа ценни масла от маказамия, жожоба, абисиния и копайба, които подхранват косъма и придават допълнителен блясък.Разплитат косата, без да я утежняват и омазняват. Придава невероятна копринена мекота ..
46.00 лв.
Оформящ флуид за къдрици Kezy Curly Fluid. Подчертава и дефинира непокорните къдрици, без да ги утежнява. Придава на къдравата коса еластичност, форма и блясък. Начин на употреба: Нанесете необходимото количество според типа и дължината на косата. Разпределете на подсушена коса и разнесете..
22.50 лв.
Шампоанът деликатно почиства и подхранва косъма. Изключително нежен към скалпа, подходящ за чувствителна и раздразнена кожа. Хидратира и подхранва косата, оставяйки я изключително блестяща и много по-лесна за разресване.Обогатен със следните съставки:- Масло от макадамия: богат източник на вита..
36.00 лв.
Шампоанът Kezy Incredible Oil Hydrating Shampoo деликатно почиства и подхранва косъма. Изключително нежен към скалпа, подходящ за чувствителна и раздразнена кожа. Хидратира и подхранва косата, оставяйки я изключително блестяща и много по-лесна за разресване.Обогатен със следните съставки:-..
26.00 лв.
Хидратираща и разплитаща маска за коса Kezy Incredible Oil Hydrating Mask, подходяща за всеки тип коса. Обогатява косъма с ценни масла, като хидратира косата и я оставя копринено мека и бляскава.  Прави косата лесна за разресване. Обогатена с ценни масла от макадамия, жожоба, абисиника и к..
27.00 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)