Меню
Кошница

Интензивна реконструираща терапия с колаген и хиалуронова киселина Framesi Morphosis Revitalizing Reconstructure 3х100ml

Интензивна реконструираща терапия с колаген и хиалуронова киселина Framesi Morphosis Revitalizing Reconstructure 3х100ml
2-3 Days
Интензивна реконструираща терапия с колаген и хиалуронова киселина Framesi Morphosis Revitalizing Reconstructure 3х100ml
63.00 лв.
  • Изчерпан: 2-3 Days
  • Кат. номер: терапия за коса

Когато косата е суха, увредена, третирана и трудна за разресване се нуждае от интензивна реструктурираща грижа, за да стане отново жива и изпълнена с блясък.


Терапията Framesi Morphosis Revitalizing Reconstructure осигурява моментално възстановяване на косата.


FRAMESI разработиха за вас една иновативна професионална система за изключително бърза реконструкция на косъма на базата на прецизно балансирана формула, съдържаща следните активни съставки:


- Хиалуронова киселина: хидратира в дълбочина, тонизира и уплътнява косата.


- Морският колаген: съдържащ в себе си много различни протеини, запълва увредените зони, възстановява еластичността и улеснява разресването.


-  Екстракта от перли: богат на аминокиселини и олигоелементи, които възстановяват косъма от вътре, възстановявайки плътността и придавайки блясък.


- Силиций: съдържа в себе си цяла гама частици от скъпоценни камъни и привлича минералите в косъма, възвръщайки блясъка и ускорявайки процесите на керанитизиране и синтезиране на колаген и еластин.


- Витамин Е: мощен антиоксидант, предпазва косата от вредното въздействие на свободните радикали и запазва жизнеността.


Всички тези активни съставки имат задачата да възстановят всяка една част от увредената коса, да възстановят плътността, блясъка и лесното разресване. И тъй като въздейства върху структурата на косъма и има кисело рН може да се прилага веднага след боядисване.


 
Стъпка 1 -  Ревитализиращ шампоан с кисело рН Framesi Morphosis Revitalizing Shampoo


Нанесете шампоанът на мокра коса. Масажирайте с кръгови движения. Изплакнете с хладка вода.


Стъпка 2 - Експресно-възстановяващ филър Framesi Morphosis Revitalizing Express Filler


Разделете косата на големи кичури. Нанесете 15-20 мл от продукта с четка за боядисване и разрешете внимателно, за да сте сигурни, че продуктът е навлязъл навсякъде и след това оставете да действа. Най-добри резултати ще има след затопляне за около 15-20 мин. След това изплакнете обилно и подсушете косата, за да преминете към следващата стъпка.


Стъпка 3 – Реструктуриращ флуид Framesi Morphosis Revitalizing Precious Fluid


Нанесете по косата 15-20 мл от продукта и масажирайте внимателно. Оставете да реагира за 5 мин и изплакнете обилно. Подсушете и стилизирайте.
 


Една терапия е с продължителност 30 мин. Като при много увредени коси е препоръчително да се прави на всеки 2 седмици. Докато при нормално увредени коси се препоръчва терапия веднъж в месеца.
 
Формула без парабени и сулфати.
 


Комплектът съдържа следните продукти:
 
- Ревитализиращ шампоан с кисело рН Framesi Morphosis Revitalizing Shampoo - 100 мл


- Експресно-възстановяващ филър Framesi Morphosis Revitalizing Express Filler - 100 мл


- Реструктуриращ флуид Framesi Morphosis Revitalizing Precious Fluid - 100 мл

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение