Меню
Кошница

Балсам за ежедневна употреба Rolland Una Daily Hidro-Active Conditioner 1000ml

Балсам за ежедневна употреба Rolland Una Daily Hidro-Active Conditioner 1000ml
Балсам за ежедневна употреба Rolland Una Daily Hidro-Active Conditioner 1000ml
42.00 лв.
  • Изчерпан: В наличност
  • Кат. номер: Балсам

Балсам за коса, подходящ за ежедневна употреба. Възстано­вява водния баланс на косъма. С pH 4,5 – 5.5. Улеснява разресването и добавя лек отблясък. Регулира баланса на естествена влага в косъма. Разплита и омекотява косата. Повишава еластичността и издръжливостта на косъма, като не му позволява да се накъса толкова лесно. Добавя плътност, без да утежнява.
Начин на приложение: Нанесете върху измита и леко влажна коса. Втрийте внимателно по дължините и краищата на косата. Оставете да подейства няколко минути и изплакнете обилно с вода.
 
Серията Rolland UNA представя фитокозметика и хидротерапевтична козметика. UNA е вода, природен елемент, който е източник на живот. UNA е природата, която има правомощията да се създаде нашата благосъстояние. UNA е изключително богата гама от продукти, които ценят и пазят естествената красота на косата ни. Нашата коса съдържа процент от липиди и вода, което  я прави силно еластична и мека. Тя е постоянно под атака, която прави влакната на косата да губят голяма част от тези вещества, по този начин се уврежда нейната мекота и здраве. Използването на сешоар и изправяне с преса, съчетани с прилагането на продукти за коса, може да увреди нейната структура и вътрешна сила. Пречистване, кондициониране, обработка и моделиране на продукти Rolland UNA освобождават определени вещества в косата, която се нуждае от хидратация и защита, възстановяват  нeйнатa  енергия, здраве и блясък.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение