Меню
Кошница

Тонираща маска в арктическо сиво BES Color Reflection Arctic Gray Mask 300ml

Тонираща маска в арктическо сиво BES Color Reflection Arctic Gray Mask 300ml
Тонираща маска в арктическо сиво BES Color Reflection Arctic Gray Mask 300ml
33.00 лв.
  • Изчерпан: В наличност
  • Кат. номер: маска

Оцветяваща маска BES Color Reflection Arctic Gray Mask kеутрализира жълтия оттенък, създавайки студено сив перлен ефект върху платинени основи, върху обезцветени ултра светли коси, върху бели и сиви коси. Има подхранващо и омекотяващо действие. Възстановява pH на косъма, намалявайки порьозността.Има по-силно неутрализиращо действие в сравнение с шампоана BES Color Reflection Arctic Gray Shampoo.

 
Смесена с други цветове, боядисва русата или обезцветена коса с метални или пастелни ефекти. 

Върху светли основи интензивно жълто или златисто се постига студен натурален оттенък или пепелно, в зависимост от времето на престой.
Върху светли основи с пигментация към светло жълто се постигат натурално-пепелни оттенъци и силно пепелни, в зависимост от времето за престой.
Върху основа с пигментация към много светло жълто се постигат студено-пепелни или сиви оттенъци, в зависимост от времето на престой. 
 
Начин на употреба:  Нанесете на влажна коса, с помощта на четка или гребен с фини зъби,за да се разпредели равномерно продукта. Оставете да действа, докато се получи желаният резултат. Изплакнете внимателно.


Комбинираната употреба на шампоан и маска Arctic Gray осигурява по-силно, по-дълбоко и по-интензивно неутрализиращо действие. Отлично решение за постигане на по-пастелен ефект или за съживяване на тона или оттенъка на даден цвят. Може да се смесват с другите цветове за постигане на метални и многоцветни ефекти. При смесване с другите цветове се постига по-студен ефект без да променя тона.


Обогатена с растителни екстракти от арганово масло, оризово масло, соево масло, слънчогледово масло, масло от маслина и Витамин E.
Без силикони, парабени и парафини.
 

 

 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Време за обработка: