Меню
Кошница

Преса с елипсовидна форма Babyliss PRO ELIPSIS BAB3000EPE

Преса с елипсовидна форма Babyliss PRO ELIPSIS BAB3000EPE
Преса с елипсовидна форма Babyliss PRO ELIPSIS BAB3000EPE
335.00 лв.
  • Изчерпан: В наличност
  • Кат. номер: преса

Babyliss PRO ELIPSIS е първата преса за изправяне и къдрици във формата на елипса. Подходяща за естествена визия и обем в корена. ELIPSIS 3000 е луксозен уред, с изрязани ръбове, който променя вижданията за дизайн, гъвкавост и лекота при употреба.EP TEHNOLOGY 5.0
Технологията на плочите разпределя равномерно топлината и в комбинация с отрицателни йони гарантира антистатично действие и отлични резултати. Косата става мека и блестяща.Пресата е идеална за дълга и средна коса дължина коса. С плаващи плочи,което ви дава възможност да вземете косата здраво без да се налага да натискате силно, докато се плъзга надолу. Това прави работата по-удобна и намалява напрежението в китката и ръката.Плочите са 3 пъти по-здрави, дълготрайни и гладки. Изцяло устойчиви на химикали.
-До 3 пъти по-гладка коса
-Изключително дълготрайни резултати
-Максимално защитаваща косата при термична обработка.
-Над 34 cm²  повърхност на изправяне.
-По-широки и по-дълги плочи.
-Спестете време и енергия.
Изпъкнала повърхност на горната част на пресата от специална стомана.
Нейният корпус е лек, устойчив на корозия и деформирация . Целта на стоманената конструкция позволява паралелно разстояние между нагряващите плочи по всяко време. Така температурата няма да деформира корпуса от стомана, както се  случва с тези от пластмаса.
 
Достига до 230 ° С
Това високо ниво на температурата позволява стайлинг дори на най-упоритите видове коси. Също така е перфектно ниво на температура за технически процедури (кератин и техническо изправяне).
Двойна функция
Тази изключителна форма на елипса  и ултра-лъскавата хромирана повърхност позволява изправяне и навиване с максимална лекота и ефективност.
Уредът може да се използва точно толкова лесно, като маша за къдрици, благодарение на вградената заключваща система и външната форма - елипса и изключителната й топлопроводимост.


HiDensity двойна керамична  система на нагряване.
Този последно поколение керамичен нагревател предлага изключителен пренос на топлина и до 20% по-бързо загряване *.FullWave Thermal Science
Тази нова технология осигурява моментално възстановяване на топлината и поддържане на температурата до най-близкия половин градус.Грижа за косата и нейната красота 
The ELIPSIS3000 е снабдена с технологията IonMultiplier, истински активен йон генератор.
Голямата йонна концентрация  създава по-гладки , по-блестящи, по-красиви резултати.


Ryton & Silicone
ELIPSIS3000 конструкцията също е изработена от Ryton(органичен полимер) и силикон, които са силно устойчиви на топлина материали, използвани в ключови термочувствителни зони.
 
Технически характеристики:
• 5 настройки за контрол на температурата (150 ° C - 170 ° C - 190 ° C - 210 ° V - 230 ° C)
• LED дисплей на температурата
• Бутон за включване / изключване
• 2.70 m  въртящ се кабел
• Енергоспестяваща (55 W)
 
 
Безплатна доставка и 2 години гаранция.

*За професионална употреба гаранцията е 1 година.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение