On Care Super – Ламиниране за супер блясък

On Care Super – Ламиниране за супер блясък


Selective On Care Super за регенерирана, мека и дисциплинирана коса, пълна с огледален блясък!
Терапии за ламиниране на косата, които възстановяват и заглаждат косъма. Моментално копринена, здрава и блестяща коса.
Selective On Care Super действа външно на косъма, като го предпазва от загуба на хидратация, от вредите причинени от употребата на преси и сешоари и от ежедневните агресии. Започва да действа 10 минути след измиване и усилва ефекта си при стилизиране.
ONCARE Super за бързо, просто, трайно и незабавно ламиниране, притежава супер течна текстура, която покрива структурата на косъма с тънък слой и оставя косата регенерирана, кадифено мека и невероятно бляскава, без да я утежнява.
Активни съставки:
- Растителен кератин , извлечен от пшеница, ориз, царевица и соя.  Има реструктуриращо и укрепващо действие с регенериращ ефект върху косъма. Благодарение на хидролизираните протеини с ниско молекулно тегло, придава плътност и подхранва косата.
- Масло от ябълкови семки: отличен заместител на силиконите, богато е на антиоксидантни фитонутриенти. Придава хидратация и блясък, противодейства на стареенето на клетките. Възстановява естествената липидна бариера и съдържа витамини и минерали за подпомагане на обновяването на стъблото и мекотата на косъма.
- Ябълков пектин: богат на полизахариди, придава текстура и обем на косъма. Благоприятства набавянето на минерални соли, като придава хидратация и еластичност на косата, което я прави по-устойчива.

Показване:
Подреждане по: