Меню
Кошница

Дълбоко реконструираща терапия с хиалуронова киселина Selective Rebuilding Treatment

Дълбоко реконструираща терапия с хиалуронова киселина Selective Rebuilding Treatment
-10 %
Дълбоко реконструираща терапия с хиалуронова киселина Selective Rebuilding Treatment
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
158.30 лв.
175.90 лв.
  • Изчерпан: В наличност
  • Кат. номер: терапия

Rebuilding Treatment на Selective е линия за професионално възстановяване и дълбока реконструкция на силно увредена и накъсана коса. Косата може да бъде слаба, груба и крехка, вследствие на неправилното оформяне, прекомерната употреба на преси за коса или сешоари или химичното действие на атмосферните замърсители. Всички това уврежда косата, прави я склонна към накъсване и без блясък.

Терапията  Rebuilding Treatment  е обогатена с хиалуронова киселина, която възвръща естествената красота на косата. Действа в дълбочина и само за 15 минути косата е преобразена.


Активни съставки:
- HYALOMATRIX комплекс: състоящ се от 5 различни вида хиалуронови киселини с различна молекулна тежест, способни да проникнат в дълбочина и да гарантират оптимално възстановяване на кортекса. Работят на повърхностно ниво за създаване на защитен филм върху кутикулата на косъма.


- Хидролизирана киноа: съдържа голямо количество незаменими аминокиселини с изключителни хидратиращи свойства за кутикулата на косъма.


- Аргинин: с кондициониращи и антистатични свойства.


- Мулти-активен комплекс: подобрява блясъка и устойчивостта на усукване и прави косата по-лесна за разресване.


 
Включва следните продукти:


1. Дълбоко почистващ шампоан с хиалуронова киселина Selective Rebuilding Treatment Chelating Shampoo 1000ml

Шампоанът Selective Rebuilding Treatment Chelating Shampoo почиства в дълбочина и отстранява замърсяванията от косъма, подготвяйки косата за възстановяващата терапия. Придава сила и разплита косъма. Освобождава косата от метали, остатъци от стилизиране и замърсявания.
pH 7.0 - 8.0


Начин на употреба: Нанесете от шампоана върху мокър скалп. След това масажирайте в косата, преди да изплакнете обилно. Повторете, ако е необходимо. Продължете с дълбоко възстановяващата терапия Selective Rebuilding  Re-Build Treatment.
 


2. Дълбоко възстановяваща терапия с хиалуронова киселина Selective Rebuilding  Re-Build Treatment 1000ml

Selective Rebuilding  Re-Build Treatment е дълбоко реконструираща терапия, обогатена с хиалуронова киселина и аминокиселини. Те възстановяват косъма и създават защитен филм, който поддържа правилната хидратация на кутикулата. 

Препоръчва се за силно увредена, накъсана и изтощена коса. Придава еластичност и устойчивост още от първото нанасяне. Повишава блясъка и здравината.

pH 3.0 - 4.5


Начин на употреба: След като използвате измиете косата с дълбоко почистващия шампоан от серията, нанесете по дължините и краищата, след което разрешете за равномерно разпределение. Оставете да действа 10-15 минути, после изплакнете. Продължете с реконструиращия спрей-балсам Selective Rebuilding  Final Protector.
 
 
3. Реконструиращ спрей-балсам без отмиване Selective Rebuilding  Final Protector 250ml

Selective Rebuilding  Final Protector е спрей-балсам с реконструиращо действие. Той е ондиционираща терапия без изплакване, обогатена с хиалуронова киселина. Притежава  защитни и антистатични свойства.

Повишава блясъка, здравината и еластичността на косата.

pH 3.0 - 4.5


Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Напръскайте върху  подсушена с кърпа коса от разстояние около 20 см. Срешете косата, за да благоприятствате разпространението. Изсушете и стилизирайте по желание.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение