Меню
Кошница

Ellірѕ

Терапията Ellips Hair Vitality подхранва и възстановява косъма, като намалява неговото накъсване. Косата става жизнена, силна и здрава. Подходяща за тънка, крехка и увредена коса. Придава блясък и улеснява оформянето. Обогатени с арганово масло, екстракт от женшен, мед, витамини А, С, Е и ..
97.00 лв.
Терапията Еllірѕ Hair Vitality подхранва и възстановява косъма, като намалява неговото накъсване. Косата става жизнена, силна и здрава. Подходяща за тънка, крехка и увредена коса. Придава блясък и улеснява оформянето. Обогатени с арганово масло, екстракт от женшен, мед, витамини А, С, Е и П..
17.90 лв.
Витаминна терапия с арганово масло за блясък на черна коса Ellips Shiny Black – 50бр. х 1мл.
Изчерпан
Терапията Еllірѕ Shiny Black е подходяща за коса в много тъмни нюанси, която се нуждае от допълнителен блясък и здравина. Тя подхранва косъма и обогатява цвета. Улеснява разресването и придава жизненост. Обогатени с арганово масло, масло от индийски орех и алое вера, витамини А, С, Е и Про..
97.00 лв.
Терапията Еllірѕ Shiny Black е подходяща за коса в много тъмни нюанси, която се нуждае от допълнителен блясък и здравина. Тя подхранва косъма и обогатява цвета. Улеснява разресването и придава жизненост.  Обогатени с арганово масло, масло от индийски орех и алое вера, витамини А, С, Е и Пр..
17.90 лв.
Терапията Еllірѕ Nutri Color подхранва косата и поддържа цвета дълготраен. Придава интензивен блясък и жизненост. Улеснява разресването и защитава боядисаната коса. Обогатени с арганово масло, екстракт от слънчоглед, витамини А, С, Е и Провитамин В5, които защитават и подхранват косата. Заглажд..
97.00 лв.
Терапията Еllірѕ Nutri Color подхранва косата и поддържа цвета дълготраен. Придава интензивен блясък и жизненост. Улеснява разресването и защитава боядисаната коса.  Обогатени с арганово масло, екстракт от слънчоглед, витамини А, С, Е и Провитамин В5, които защитават и подхранват косата. За..
17.90 лв.
Витаминна терапия с арганово масло за гладка и блестяща коса Ellips Smooth and Shiny – 50бр. х 1мл.
Изчерпан
Терапията Еllірѕ Smooth and Shiny придава блясък и заглажда косъма. Косата е хидратирана, невероятно гладка и мека. Подходяща за всеки теп коса. Обогатени с арганово масло, масло от алое вера, витамини А, С, Е и Провитамин В5, които защитават и подхранват косата.-     &..
97.00 лв.
Терапията Еllірѕ Smooth and Shiny придава блясък и заглажда косъма. Косата е хидратирана, невероятно гладка и мека. Подходяща за всеки теп коса.  Обогатени с арганово масло, масло от алое вера, витамини А, С, Е и Провитамин В5, които защитават и подхранват косата. -    &..
17.90 лв.
     Придай здравина, мекота и блясък с терапията Еllірѕ Hair Treatment. Подходяща за коса, която е суха, изтощена, третирана и с нацъфтели краища. Още след първата употреба косата е гладка и жизнена.Обогатени с арганово масло, масло от жожоба, витамини А, С, Е и Провитамин В5, които ..
97.00 лв.
    Придай здравина, мекота и блясък с терапията Еllірѕ Hair Treatment. Подходяща за коса, която е суха, изтощена, третирана и с нацъфтели краища. Още след първата употреба косата е гладка и жизнена. Обогатени с арганово масло, масло от жожоба, витамини А, С, Е и Провитамин В5, които ..
17.90 лв.
Терапията Еllірѕ Shiny Black е подходяща за коса в много тъмни нюанси, която се нуждае от допълнителен блясък и здравина. Тя възстановява косъма и обогатява цвета. Улеснява разресването и придава жизненост. Намалява накъсването на косата. Обогатени с кератинов комплекс, масло от индийски орех и..
97.00 лв.
Терапията Еllірѕ Shiny Black е подходяща за коса в много тъмни нюанси, която се нуждае от допълнителен блясък и здравина. Тя възстановява косъма и обогатява цвета. Улеснява разресването и придава жизненост. Намалява накъсването на косата. Обогатени с кератинов комплекс, масло от индийски ор..
17.90 лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)