Възстановяващ протеинов спрей Rolland O'WAY Hrestore 240ml

Възстановяващ протеинов спрей Rolland O'WAY Hrestore 240ml

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Преглеждания: 143
  • Производител: Rolland
  • Модел: спрей
  • Наличност: В наличност
  • 39.00 лв.
  • без ДДС: 39.00 лв.


Описание

Спреят O'WAY Hrestore  възстановява протеините и аминокиселините на косата. Универсален продукт, който може да се използва след боядисване, обезцветяване и изправяне. Укрепва структурата и плътността на косъма.Съдържа екстракт от кокосово масло, портокалов цвят и лакрима. Обогатен с фитопротеини, които възстановяват увредените части на косъма и изграждат кератиновите връзки на косъма.
Начин на употреба: Впръскайте спрея на суха или влажна коса. Продължете с оформянето на прическата. Не отмивайте.
 
Rolland Organic Way (O'WAY) е първата професионална серия, вдъхнoвена от биодинамичната философия. Серията професионални продукти за коса са изградени изцяло от 100% натурални суровини и съставки. Продуктите се доближават максимално близо до природата, защото са: биологично чисти, без пестициди, без соли и сулфати, без парабени, без изкуствени оцветители, без минерално олио, без алергени, без газ, без амоняк. Формулите са с висока концентрация на биологични екстракти, което намалява максимално замърсяването на околната среда. 
O'WAY  има система за управление на качеството в съответствие с най-високите стандарти за контрол. Нито една съставка от продуктите не е тествана върху животни.
Всички опаковки на продуктите са биоразградими.
O'WAY е с грижа за природата и бъдещето! 


Производител: OWAY