Неутрализираща ребалансиращ маска за след боядисване Rolland O'WAY HBalance Mask 500ml

Неутрализираща ребалансиращ маска за след боядисване Rolland O'WAY HBalance Mask 500ml

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Преглеждания: 109
  • Производител: Rolland
  • Модел: маска
  • Наличност: В наличност
  • 49.00 лв.
  • без ДДС: 49.00 лв.


Описание

Маската O'WAY HBalance Mask възста­новява нивото на pH, като затваря епидер­миса на скалпа. Съдържа биологичен комплекс от кокосово масло и цвят от портокал. Неутрализира прекомерната алкалност и удължава ефекта от козметичната процедура. Свежда до минимум избледняването на цвета.

Начин на приложение: Нанесете върху измита и леко влажна коса. Втрийте внимателно по дължините и краищата на косата. Оставете да подейства няколко минути и изплакнете обилно с вода.
 
Rolland Organic Way (O'WAY) е първата професионална серия, вдъхнoвена от биодинамичната философия. Серията професионални продукти за коса са изградени изцяло от 100% натурални суровини и съставки. Продуктите се доближават максимално близо до природата, защото са: биологично чисти, без пестициди, без соли и сулфати, без парабени, без изкуствени оцветители, без минерално олио, без алергени, без газ, без амоняк. Формулите са с висока концентрация на биологични екстракти, което намалява максимално замърсяването на околната среда. 
O'WAY  има система за управление на качеството в съответствие с най-високите стандарти за контрол. Нито една съставка от продуктите не е тествана върху животни.
Всички опаковки на продуктите са биоразградими.
O'WAY е с грижа за природата и бъдещето! 


Производител: OWAY